Fotografen Kenneth Lunby Rasmussen

I 2008 startede jeg for alvor med at studere fotografiets kunst. Et digital spejlrefleks kamera blev købt, og der blev hurtigt købt mere udstyr til. Jeg fotograferede alt hvad jeg kunne komme i nærheden af. I starten var det som for alle andre fotografer billeder med naturligt lys. Det skulle lige skabes fuld kontrol over ISO, blæde og lukketider. Senere fik jeg så fingerne i nogle flash. Og igen tog fotografiet et spring. Det er teknisk en helt anden måde at fotografere på. Nu havde jeg pludselig selv fuld kontrol over lyset, og det gave mig endnu flere kreative muligheder.

Det var herefter jeg startede med at tage Hal-fotograferingerne med hest og rytter, som jeg laver med sort baggrund. Det ikke "bare" et sort tæppe jeg hænger op, men forståelsen af lyset der gør at baggrunden bliver sort. Det giver blandt andet en meget pænere overgang fra ridebund til baggrund. Jeg har ikke den skarpe kant fra et sort tæppe, men en blød og fin overgang, der langsomt glider over i sort.

 
  

I 2014 får jeg endelig mit eget studie på knap 100m2. Det var rigtig lækkert at have en tilholds sted. Det betyder selvfølgelig ikke at jeg ikke tager ud mere. Slet ikke. Men skal jeg lave noget mere komplekse opgaver er det rart at have alt hvad man skal bruge lige ved siden af en.

I 2015 tænkte jeg så at det nok var ved at være på tide at få noget dokumentation på mit kunnen, og meldte mig derfor på Key Point Photography uddannelsen. Det er en 2 årig uddannelse, og jeg er færdig her til jul 2017. Glæder mig meget til snart at kunne hænge noget dokumentation op i mit studie. 

  
 I dag laver jeg alt fra medarbejder billeder til avancerede produkt billeder. Så tag endelig kontakt til mig hvis du har en fotografisk opgave du gerne vil have løst.  

  

Desuden er jeg også frivillig fotograf for RYK. Det er en organisation for rygmarvsskadede i Danmark. I kan se deres hjemmeside på følgende adresse: www.ryk.dk

Følg endelig med på linkedin, facebook eller instagram hvor jeg også vil opdatere med billeder, og berette om hvad jeg render og laver.

 

 

 

  

 

      Fotograf Kenneth Lunby Rasmussen ::: Frydsvej 27, 6040 Egtved ::: CVR: 34919860 :: Tlf: 40218088 :: E-mail: info@lunbyfoto.dk